ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΑΠΟ 4/11/2022 ΕΩΣ 5/11/2022

BELFAST



BELFAST


Η ταινία του Kenneth Branagh, αφηγείται την ιστορία ενός νεαρού αγοριού από μια εργατική οικογένεια με το όνομα Buddy και την ταραγμένη παιδική του ηλικία στη Βόρεια Ιρλανδία κατά τη δεκαετία του 1960. Το trailer, το οποίο είναι κυρίως ασπρόμαυρο, ανοίγει με ένα voiceover από τον χαρακτήρα της Dench που είναι η γιαγιά του Buddy.

«Όλοι έχουμε να πούμε μια ιστορία», εξηγεί ο σκηνοθέτης. «Αλλά αυτό που κάνει τον καθένα διαφορετικό δεν είναι πώς τελειώνει αυτή η ιστορία, αλλά μάλλον ο τόπος όπου ξεκινά».

Το κλιπ διάρκειας δύο λεπτών δείχνει τον Buddy να παίζει στους δρόμους του Μπέλφαστ και τους γονείς του (Μπάλφε και Ντόρναν) να εκφράζουν την αγάπη τους ο ένας για τον άλλον και τη μουσική μέσα στο φόντο του εμφυλίου πολέμου στην πατρίδα τους.

Ο Branagh, που κατάγεται από το Μπέλφαστ, έγραψε και σκηνοθέτησε την ταινία, την οποία χαρακτήρισε ως την πιο προσωπική του δημιουργίοα μέχρι τώρα. Είναι γνωστός για την ηθοποιία και τη σκηνοθεσία του σε προηγούμενες ταινίες όπως το Much Ado About Nothing, ο Thor, η Σταχτοπούτα και το Murder on the Orient Express.










from CINERAMA DIGITAL CINEMA https://ift.tt/3wvavQI

Σχόλια